verzendenVerzenden slechts € 4,95
gratis boven € 50,-
retour14 dagen bedenktijd
niet goed -> geld terug
bestellenVoor 15.00 uur besteld
dezelfde dag verzonden
Lingerie4Lovers.nl

Lingerie4Lovers.nl is een moderne, online lingeriewebshop met een uitgebreid assortiment mooie, sexy en verleidelijke lingerie. Artikelen van mooie merken zoals Sjjans, Gemma, TCWOW en Secret d'Eva, maar ook een brede collectie voordelige white label artikelen, waaronder c-strings, body's, clubwear en rollenspelkleding. En dit alles tegen zeer gunstige prijzen. Verder vind je bij Isath een perfecte service en hulp bij het vinden van de juiste maat.

Meer dan ondergoed
Lingerie is meer dan een stukje ondergoed. Je wilt je zelfverzekerd, mooi en verleidelijk voelen. Bij Lingerie4Lovers.nl weten we dit als geen ander. Daarom is het kopen van lingerie bij Lingerie4Lovers.nl een belevenis van begin tot eind. 
Behalve lingerie vind je in onze webshop ook bikini's en strandjurken, maar ook kleding voor een intiem avondje met je partner. Kortom, alles waarmee je sexy en verleidelijk voor de dag kunt komen.

Altijd de juiste maat met de maattabel
Online lingerie kopen lastig vanwege de maatvoering? Helemaal niet! Op onze website vind je handige maattabellen en tips voor het opmeten van je bh-maat. En mocht de aankoop anders zijn dan verwacht of toch niet zo goed zitten als gehoopt, dan stuur je het gewoon terug. Ook dat is de service van Lingerie4Lovers.nl. Om hygiënische redenen worden slips, shorts, strings en de andere artikelen die op de huid op het onderlichaam gedragen worden alleen teruggenomen in de ongeopende verpakking.

Korsetten
Een korset aansnoeren vraagt nogal eens wat handigheid. Op de pagina met maattabellen kun je een beschrijving vinden van hoe je het handigst een korset kunt aansnoeren.